ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура закрила провадження щодо блокування 426 сайтів

23.03.2021, 11:28
Фото – picture-alliance / chromorange / C. Ohde / DW
Фото – picture-alliance / chromorange / C. Ohde / DW

Голосіївська окружна прокуратура зняла арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів під час використання 426 сайтів. 

Про це повідомили в прокуратурі у відповідь на запит Радіо Свобода.

“Прокурором – процесуальним керівником 25 лютого 2021 року прийнято рішення про закриття кримінального провадження та знято арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі Інтернет при використанні 426 вебресурсів”, – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що слідчий суддя Голосіївського райсуду Києва ухвалою від 4 лютого 2021 року наклав арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів інтернету під час використання 426 ресурсів.

У прокуратурі додали, що для участі в розгляді клопотання заявника прокурорів до суду не викликали. Ухвалу суду прокуратура не оскаржувала.

Як повідомляв ІМІ, 25 лютого стало відомо, що 4 лютого Голосіївський районний суд м. Києва ухвалив заблокувати доступ до 426 вебсайтів у межах кримінального провадження про шахрайство. Серед ресурсів, які мали заблокувати, опинилися, зокрема, сайти Живого Журналу (livejournal.com), вінницького медіа "20 хвилин" (20minut.ua), російського РБК (rbc.ru) та інші.

25 лютого речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець повідомила, що правоохоронці закрили кримінальне провадження в справі, за якою Голосіївський районний суд Києва вирішив заблокувати доступ до 426 сайтів. 

Liked the article?
Help us be even more cool!