ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура повідомила про підозру чоловіку, що перешкоджав журналістам у Вишневому

08.11.2019, 11:05
Фото - Погляд тв
Фото - Погляд тв

Прокуратура Київської області повідомила про підозру директору товариства, яке здійснює обслуговування газових мереж та теплопостачання, в умисному перешкоджанні здійсненню журналістом законної професійної діяльності.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Київської області.

“Встановлено, що 07 листопада поточного року журналісти одного із центральних телеканалів країни, виконуючи редакційне завдання щодо збору інформації для висвітлення суспільно важливої теми про завищення тарифів на теплопостачання у місті Вишневе Києво-Святошинського району, зазнали перешкоджання здійсненню законної професійної діяльності зі сторони директора товариства, яке здійснює обслуговування газових мереж та теплопостачання. Останній, застосовуючи фізичну силу до телеоператора та журналіста намагався виштовхати їх з місця проведення відеозйомки”, - йдеться у повідомленні.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України, тобто в умисному перешкоджанні здійсненню журналістом законної професійної діяльності.

Досудове розслідування кримінального провадження триває.

Як повідомляв ІМІ, 7 листопада у місті Вишневе Київської області працівник житлово-експлуатаційної контори перешкодив зйомці журналістів одного з центральних телеканалів. За даним фактом поліція Києво-Святошинського району відкрила кримінальне провадження за ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!