ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Проблеми виробництва крилатих ракет: партизани руху "АТЕШ" отримали секретну інформацію росіян

Партизанський рух "АТЕШ" здобув секретну інформацію про проблеми росіян під час виробництва крилатих ракет.

Про це повідомляється на Telegram-каналі руху.

"Наші агенти в Дубненському машинобудівному заводі (Московська область) отримали доступ до документації та цінної інформації підприємства. Нам стало відомо, що вищезгаданий завод не встиг виконати річне державне замовлення на виробництво крилатих ракет Х-32. До 10 листопада необхідно було виробити 80 ракет, але зроблено фактично лише 61. Наше джерело з керівництва заводу повідомляє, що держзамовлення перевищувало можливості заводу більш ніж у три рази", – йдеться в повідомленні.

За даними партизанів, на прохання керівництва заводу терміни виробництва перенесли до кінця грудня поточного року. Тобто поставлено завдання виробити ще 19 ракет.

АТЕШ з'ясував, що ці ракети постачаються до 52 важкого бомбардувального авіаційного полку (в/ч 33310, Шайківка) і до в/ч 35020-В гарнізону "Біла". В обох військових частинах на озброєнні стоять бомбардувальники Ту-22М3М, спеціально переобладнані з Ту-22М3 для пуску ракет Х-32.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року партизанський рух "АТЕШ" повідомляв про регулярне відключення інтернету в тимчасово окупованому Криму.

Кримські інтернет-провайдери отримали від свого керівництва вказівку посилити контроль щодо проукраїнських користувачів. Тепер вони мають надсилати дані про підозрілих осіб до Федеральної служби безпеки Росії.

Liked the article?
Help us be even more cool!