ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент Радіо Свобода: поки що характер обмежень невідомий через внесення в "іноземні агенти"

05.12.2017, 11:28
Фото - скриншот з відео Радіо Свобода

Президент Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода Томас Кент заявив, що корпорація повідомлена про внесення в Росії кількох інформаційних служб і телемережі мережі “Настоящее время” у список ЗМІ – “іноземних агентів”, але комплексний характер очікуваних з цього приводу обмежень наразі невідомий, повідомляє Радіо Свобода.

“Поки що комплексний характер цих обмежень невідомий. Ми ретельно вивчимо всі повідомлення від Міністерства (юстиції – ред.) та інших російських офіційних організацій. Водночас ми, як і раніше, прихильні продовжувати нашу журналістську працю в інтересах надання точних і об’єктивних новин нашим російськомовним аудиторіям”, – сказав Томас Кент.

За його словами, Міністерство юстиції Росії зазначило, що нове визначення буде означати ще більше “обмежень” на роботу Президента Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода в Росії.

Як повідомляв ІМІ, 5 грудня Міністерство юстиції Росії оголосило іноземними агентами дев’ять американських ЗМІ, в тому числі “Голос Америки”, Радіо Свобода, а також Крим.Реалії (проект української служби Радіо Свобода).

До списку потрапили Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода (RFE/RL), проект української служби “Крим.Реалії”, проект російської служби Радіо Свобода “Фактографія” і “Сибирь.Реалии”, телеканал “Настоящее время”, Татарсько-башкирська служба Радіо Свобода, медіа-проекти “Idel.Реалии”, “Кавказ.Реалии”, а також “Голос Америки”.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!