ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент нагородив відзнакою "За оборону України" журналіста Артема Шевченка

Президент України Володимир Зеленський нагородив відзнакою "За оборону України" журналіста, військового Артема Шевченка.

Про це Шевченко написав на Facebook-сторінці.

"Перша не відомча, а державна. Відзнака, не нагорода. Але все одно приємно. Служу українському народу", – написав журналіст.

Нагадаємо, на Франкфуртському книжковому ярмарку стартував передпродаж книги "Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі" військового та журналіста Артема Шевченка. Книжка буде представлена на українському стенді ярмарку, на національній книжковій платформі Yakaboo.

Видання охоплює чотири основні розділи:

  • "Авіапрорив на "Азовсталь". Небо", який розповідає про повітряну операцію постачання вантажів і вивезення поранених з оточеного росіянами гарнізону захисників Маріуполя на металургійному заводі "Азовсталь"; 
  • "Битва за острів Зміїний. Море" про більш ніж чотиримісячну морську військову операцію повернення контролю над островом Зміїний у Чорному морі; 
  • "Харківський контрнаступ. Земля", у якому йдеться про найуспішнішу наступальну операцію української армії під час війни з Росією, проведену восени 2022 року; 
  • "Збиті льотчики Росії", у якому міститься історія повітряної битви з російською авіацією в українському небі, зізнання вісьмох полонених офіцерів, збитих льотчиків повітряно-космічних сил РФ.

Артем Шевченко – військовослужбовець ЗСУ, офіцер Сил оборони і безпеки України, журналіст, документаліст, письменник. Сам безпосередньо брав участь у бойових діях на Київщині та Харківщині 2022 року. 

Liked the article?
Help us be even more cool!