ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Правоохоронці затримали фотографа з Полтавщини за підозрою у згвалтуванні неповнолітньої

03.08.2020, 15:33
Фото - sumy.gp.gov.ua
Фото - sumy.gp.gov.ua

Правоохоронці затримали 2 серпня за підозрою у зґвалтуванні малолітньої дівчини відомого фотографа з Полтавщини.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Сумської області.

Так, 1 серпня до дільничного офіцера поліції звернулась жителька Сумського району, яка повідомила, що її 9-річна донька зустрічалась із дорослим чоловіком, який вчиняв з нею неприпустимі дії. 

Як з’ясувалось, дівчинка познайомилась з чоловіком у соцмережі. Декілька днів вони переписувались, а напередодні домовились про зустріч. При цьому чоловік наполягав, щоб дівчинка нічого не розповідала батькам, повідомляє прокуратура. 

“31 липня чоловік приїхав за дівчиною на власному авто і пообіцяв звозити в Макдональдс, однак відвіз її на орендовану квартиру, де вчиняв з нею дії сексуального характеру, які можна кваліфікувати як зґвалтування”, - йдеться у повідомленні.

Підозрюваний продовжив писати дівчині, домовляючись про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку. Ця переписка вже відбувалась під контролем правоохоронців, які встановили особу чоловіка та затримали його 2 серпня в сусідній області.

Встановлено, що чоловік проживає на Полтавщині, йому 31 рік і він відомий фотограф. Його затримали відповідно до порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Водночас перевіряється його причетність до аналогічних злочинів.

3 серпня затриманому було погоджено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої) та ч. 4 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи) КК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Liked the article?
Help us be even more cool!