ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Правоохоронці встановили особи загиблих працівників друкарні в Харкові

Протягом ночі поліцейські встановили особи всіх загиблих під час удару російських окупантів по друкарні в Харкові.

Про це повідомив керівник слідчого відділу поліції Сергій Болвінов.

За його словами, 26-річному харків'янину довелося надавати зразки ДНК, щоб упевнитися, що це його мати. 

“Його мама працювала в друкарні машиністкою. Ще одну її колегу, також машиністку, так само опізнали лише після порівняння аналізів ДНК. Зразки надала 68-річна мама. Криміналісти називають це родинним пошуком”, – розповів Болвінов.

Він зазначив, що в такий спосіб криміналісти ідентифікували ще двох працівниць, які в момент удару були в цеху. Одна з них була друкаркою, інша – машиністкою. 

“Наші експерти працювали з їхніми доньками та підтвердили особи жінок. Завдяки зразкам ДНК рідного брата опізнали і четверту жертву”, – розповів керівник слідчого відділу поліції Харкова.

Він зазначив, що єдиний серед попередньо неідентифікованих загиблих чоловік працював укладальником-пакувальником. Його батьків поліцейські розшукали в Сумах. І вже ввечері взяли в них аналіз. 

Обстріл друкарні видавництва Vivat у Харкові

Як повідомляв ІМІ, 23 травня російські війська завдали удару по друкарні видавництва Vivat у Харкові. Є загиблі та поранені. Від удару загинуло семеро цивільних людей і 16 зазнали поранень. 

За словами керівника Харківської обласної прокуратури Олександра Фільчакова, в момент удару двома ракетами по підприємству там перебували понад 50 працівників. Після ракетних ударів сталася масштабна пожежа. Усі потерпілі – працівники підприємства.

24 травня президент Володимир Зеленський повідомив, що внаслідок російського удару по Харкову 23 травня в зруйнованій друкарні згоріли 50 тисяч книжок.

Liked the article?
Help us be even more cool!