ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Правоохоронці прийшли з обшуками в офіс ZIK у Львові

06.09.2017, 16:09
Фото - zik.ua

Правоохоронні органи прийшли з обшуками в офіс інформагентства та телеканалу ZIK у Львові за адресою вул. Вороного, 3. Про це повідомляється на сайті ZIK.

Причиною обшуків є слідчі дії у рамках справи про смертельну ДТП за участі автомобіля, який належить інвестору ZIK Петру Димінському, та яка сталася 18 серпня поблизу Львова.

При цьому редакція зауважує, що Петро Димінський був присутній у зазначеному приміщенні один раз – вісім років тому під час урочистого відкриття прес-центру ІА ZIK.

“Це вже виходить за межі й інакше, як рейдерським захопленням, названо бути не може. Робота телестудії та інформаційного агентства частково заблокована. У діях правоохоронців відсутня будь-яка логіка. Це просто політичне замовлення Авакова і Ко. Я не здивуюся, якщо наші глядачі завтра увімкнуть ZIK і нічого не побачать, мовляв, у зв’язку із ДТП мовлення каналу призупинено”, – зазначив генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

Як повідомляв Zaxid.net, сьогодні, 6 вересня, у Львові слідчі Головного слідчого управління Нацполіції України проводять слідчі дії у справі смертельного ДТП за участю автомобіля бізнесмена та співвласника телеканалу ZIK Петра Димінського. Обшук відбувся в офісі Петра Димінського на вул. Винниченка у Львові, у будівлі, що належить Львівській облраді. Слідчі дії тривали близько години, після цього правоохоронці винесли з офісу пачки документів і поїхали.

Як повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко, метою обшуків є пошук зразків ДНК Димінського, щоб порівняти з ДНК, яку знайшли у його авто.

Нагадаємо, 18 серпня автомобіль Петра Димінського став учасником аварії, у результаті якої загинула 31-річна Наталя Тріла. ЗМІ писали, що Димінський був присутній на місці аварії і саме він безпосередньо причетний до скоєння ДТП. Проте охоронець бізнесмена Андрій Борщ заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG – машини, яка врізалася в інший автомобіль. Однак згодом експертиза ДНК показала, що за кермом автомобіля Димінського, який скоїв ДТП, був не його водій.

5 вересня охоронцю Петра Димінського Андрію Борщу, якому висунули підозру у вчиненні смертельної ДТП, змінили міру запобіжного заходу. Перебування в СІЗО підозрюваного змінили на цілодобовий домашній арешт.

Сам Петро Димінський покинув межі України 22 серпня і досі перебуває закордоном.

Liked the article?
Help us be even more cool!