ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Правоохоронці перекваліфікували справу про побиття журналіста СТБ в Ужгороді

19.05.2018, 09:13
Фото - скріншот з відео Віталія Глаголи

За втручання прокуратури побиття кореспондента телеканалу "СТБ" в Ужгороді перекваліфіковано як погроза або насильство щодо журналіста. Про це повідомляється на офіційній сторінці прокуратури Закарпатської області у Фейсбук.

Так, кримінальне провадження, розпочате за ознаками хуліганства (ч. 1 ст. 296 КК України), перекваліфіковано як умисне заподіяння журналісту побоїв у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності (ч. 2 ст. 345-1 КК України).

“Наразі встановлено, що 16 травня в одному з ужгородських кінотеатрів сталася сутичка між відвідувачами закладу та його адміністрацією, внаслідок якої кореспондент центрального телеканалу на Закарпатті отримав тілесні ушкодження”, - йдеться в повідомленні.

З метою встановлення всіх обставин справи та ухвалення законного рішення, Ужгородська місцева прокуратура надала письмові вказівки слідчому ВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області, який здійснює досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні.

Як повідомляв ІМІ, в Ужгороді 16 травня власник кінотеатру “5 елемент” побив власного кореспондента телеканалу "СТБ" Віталія Глаголу, який вирішив зняти конфлікт між відвідувачкою та адміністрацією закладу.

За цим фактом слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (“Хуліганство”).

Liked the article?
Help us be even more cool!