ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Працює на пропаганду РФ: СБУ задокументувала діяльність ексдепутата з Луганщини

03.02.2023, 15:00
Фото – СБУ
Фото – СБУ

СБУ задокументувала колабораційну діяльність депутата Рубіжанської міської ради восьмого скликання: він імітує в ефірах пропагандистських ЗМІ турботу загарбників про мешканців Рубіжного.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

"Тим часом нечисленні рубіжани, які залишилися в майже зруйнованому російськими військами місті, зимують без води та опалення", – зазначили в СБУ.

За даними слідства, колишній директор комунального підприємства "Рубіжнетеплокомуненерго" в листопаді 2022 року розпочав виконувати обов’язки так зв. "и.о. начальника отдела ЖКХ Рубежного".    

Раніше він уже потрапляв до поля зору правоохоронних органів. Бувши депутатом міськради, посадовець був затриманий спецпідрозділом СБУ на хабарі. Чиновник отримав підозру, але через повномасштабне вторгнення РФ тимчасово уникнув судового вироку.

Чоловікові повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Невдовзі його буде оголошено в розшук. 

Як повідомляв ІМІ, російському військовому блогеру Семену Пегову заочно повідомлено про підозру у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії РФ проти України, глорифікації її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Liked the article?
Help us be even more cool!