ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Повідомлено про підозру керуючому рестораном, який напав на журналістів в Одесі

14.10.2021, 08:01
Фото - скріншот з відео ДумськаТВ
Фото - скріншот з відео ДумськаТВ

Правоохоронці повідомили про підозру керуючому ресторану в Одесі за фактом перешкоджання та погроз насильством журналістам телеканалу “Думская.TV”.

Про це повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора.

Про підозру повідомлено за ч.2 ст.171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) та ч.1 ст.345-1 (погроза насильством) КК України.

За даними слідства, 4 жовтня журналісти знімали відеосюжет щодо фактичного стану справ з закладами громадського харчування у гідропарку “Лузанівка” в Одесі. 

“Під час зйомок біля одного з ресторанів, підозрюваний, використовуючи брутальну лайку та погрози застосування фізичного насильства, впливав на журналістів з метою перешкоджання виконанню їхніх професійних обов’язків, вимагав зупинити відеозйомку та наніс удар в область тулуба операторові. Той був вимушений був припинити відеозйомку”, - повідомила прокуратура.

Як повідомляв ІМІ, 4 жовтня в Одесі працівники одного з кафе напали на знімальну групу “Думської ТВ” під час зйомок про кафе, які працювали без дозвільних документів.

Журналістка “Думської ТВ” Юлія Гетманець повідомила ІМІ, що нападник ударив кілька разів оператора телеканалу Євгена Войтенка.

За цим фактом поліція Одеси розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 171 Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!