ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Повідомлення ворожих медіа про нібито підготовку ЗСУ ударів по Білорусі не відповідає дійсності – ГУР

14.07.2022, 16:27
Фото – ГУР
Фото – ГУР

Головне управління розвідки Міноборони України заявляє, що повідомлення російських та білоруських ЗМІ щодо нібито підготовки Збройних Сил України до завдання ударів по об’єктах на території Республіки Білорусь не відповідає дійсності та є частиною інформаційно-психологічних операцій.

Зокрема, зазначає ГУР, російські та білоруські медіа називають однією з пріоритетних цілей станцію зі складу системи попередження про ракетний напад “Волга 1”.

“Подібні повідомлення є складовою частиною системи інформаційно-психологічних операцій, які проводяться російською федерацією з метою втягування Республіки Білорусь у загарбницьку війну на території України та приховування воєнних злочинів, що скоїли та продовжують скоювати російські окупанти на території України. Відповідно, подібні публікації абсолютно не відповідають дійсності, а Збройні Сили України продовжують захищати нашу державу від окупантів, неухильно дотримуючись норм міжнародного права”, – заявила служба зв’язків з громадськістю ГУР МО України.

Liked the article?
Help us be even more cool!