ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Потрапив уламок в спину, пробив легені": поранений в Покровську поліцейський розповів про атаку РФ

Фото - скриншот з відео Суспільне Донбас
Фото - скриншот з відео Суспільне Донбас

Поранений внаслідок російської ракетної атаки на Покровськ поліцейський Володимир Нікулін, герой документального фільму “20 днів у Маріуполі”, розповів, що уламок пробив йому легені. Про це він розповів у коментарі Суспільному Донбас.

 “ … вже чути було звук ракети, потрапив уламок мені в спину, пробив легені”, - розповів він.

Поліцейський був поранений під час повторного ракетного удару 7 серпня. В цей час він надавав допомогу цивільним на місці удару. 

Він розповів, що знав про можливість другого ракетного удару, але продовжував надавати допомогу постраждалим.

“Це жахливий злочин. Такий злочин не повинен бути безкарним в жодному разі. Той, хто направляв цю ракету в центр міста, розумів, що там знаходяться лише цивільні. В більшості цивільні. І той, хто в другий раз бив по цьому місцю, злочинець вдвічі. Адже він розумів, що будуть людям надавати допомогу”, - сказав Нікулін.

Володимир — герой документального фільму "20 днів у Маріуполі". Він від початку вторгнення РФ лишався у місті, працював, надавав людям допомогу. А виїхавши продовжив працювати на Донеччині.

Після ракетної атаки по Покровську ввечері 7 серпня до міської лікарні шпиталізували 24-х поранених, з них дев’ятьох у важкому стані вже підправили до Дніпра, зазначає мовник.

Як повідомляв ІМІ, Володимир був одним з тих, хто допомагав знімальній групі Associated Press висвітлювати війну в блокадному Маріуполі в березні 2022 року, і допоміг журналістам виїхати з міста.

Документальний фільм “20 днів у Маріуполі”, створений командою Associated Press. Фільм є режисерським дебютом воєнного кореспондента, фотографа, відеографа та письменника Мстислава Чернова. Також до створення картини були залучені фотограф Євген Малолєтка та продюсерка й журналістка Василіса Степаненко. 

Стрічка розповідає про напад російських військ на місто 24 лютого 2022 року та показує 20 днів майбутніх подій: бомбардування будинків та пологового будинку, життя людей у блокадному місті, невщухаючі обстріли.

Liked the article?
Help us be even more cool!