ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Портнов пригрозив журналістам "Ділової столиці" "жорстким сексом"

05.10.2018, 14:00

Колишній перший заступник голови Адміністрації президента за часів президентства Віктора Януковича Андрій Портнов пригрозив журналістам “Ділової столиці” “жорстким сексом”, повідомляє "Ділова столиця".

Так він відреагував на новину видання під назвою “Санкції проти Медведчука: Портнов пообіцяв залишити нардепів з голим задом”.

Видання зробило новину про досить гостру реакцію Портнова під постом нардепа Мустафи Найєма про те, що той “робить усе можливе, щоб ініціювати санкції щодо” Портнова і Медведчука.

“Відразу попереджаю, цього разу всіх ініціаторів і підписантів позбавлю всього майна і залишу з голою дупою до кінця днів”, - прокоментував запис Найєма Портнов.

Скріншот – "Деловая столица"

Після того як новину про таку реакцію Портнова розмістили на сайті “Деловая столица”, на сторінці Портнова з'явився пост, у якому він пообіцяв співробітникам газети “жорсткий секс”.

“Газета, що належить Блоку Порошенка, повідомила, що я погрожую депутатам, якщо вони ініціюють санкції проти Медведчука. Чорти тупі, не має значення, не вмієте ви читати або спеціально косите під полудурків, щоб визнати потім себе недієздатними, але до жорсткого сексу над вами залишилося не так багато часу.

Вам потрібно дуже швидко підібрати свій зад*очений хвіст і сподіватися, що в мене буде гарний настрій. Вас врятує, тільки якщо я буду сильно зайнятий або випадково про вас забуду”, - пригрозив журналістам Портнов.

скріншот "Деловая столица"

Як повідомляв ІМІ, 4 жовтня Верховна Рада ухвалила постанову, в якій пропонує Раді національної безпеки та оборони ввести санкції щодо компаній, які входять до структури власності телеканалів “112 Україна” і NewsOne.Група народних депутатів зареєструвала цю постанову і санкції щодо двох телеканалів у відповідь на петицію щодо “припинення антиукраїнської діяльності телеканалів “112 Україна” та NewsOne”, яка набрала понад 25 тисяч голосів, необхідних для її подальшого розгляду.

29 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила оголосити телеканалу NewsOne (ТОВ “Новини 24 години”) попередження за випуск програми “Світова політика з Олегом Волошиним”, у якій ведучий, на думку Нацради, популяризував органи держави-агресора, даючи оцінку діям Росії в Сирії.

6 вересня Незалежна медійна рада дійшла висновку, що телеканал “112 Україна” порушив стандарти журналістики, транслюючи коментарі народного депутата Євгена Мураєва щодо можливого звільнення Олега Сенцова з російського ув’язнення. 7 червня Євген Мураєв в ефірі телеканалу “112 Україна” назвав ув’язненого в Росії українського режисера з Криму Олега Сенцова “терористом для частини населення”.

20 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу NewsOne через висловлювання низки ведучих і гостей ефіру про війну на Донбасі, Андрія Парубія та автокефальну церкву.

27 серпня батько народного депутата Євгена Мураєва Володимир Мураєв передав колишньому першому заступнику глави Адміністрації президента Андрію Портнову 100% акцій телеканалу NewsOne терміном на три роки.

Згодом на своїй Фейсбук-сторінці Андрій Портнов написав, що протягом наступних трьох років власник каналу не має права втручатися в його діяльність.

Liked the article?
Help us be even more cool!