ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал NewsOne передали в управління Портнову

30.08.2018, 10:31
Фото - detector.media

Володимир Мураєв передав юристу Андрію Портнову 100% акцій телеканалу NewsOne терміном на три роки. Про це передали в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє “Детектор медіа”.

У сюжеті йшлося про те, що Володимир Мураєв передав Андрію Портнову, екс-заступнику адміністрації президента Януковича, 100% акцій телеканалу. На підписанні документів, яке відбулося у Відні (Австрія), був присутній генеральний продюсер каналу Василь Голованов.

“Телеканал NewsOne змінив управлінця. Ми повідомляємо цю новину одразу після підписання договору без будь-якого приховування, попри поширену практику замовчувати такі зміни українськими медіа”, – сказала в ефірі ведуча новин.

“Головне моє завдання – максимальний захист журналістів телеканалу від будь-яких незаконних посягань, які ми можемо спостерігати сьогодні”, – прокоментував Андрій Портнов у сюжеті телеканалу.

“Ми обговорили створення європейського корпункту телеканалу NewsOne, прийшли до спільного бачення та розуміння і можемо стверджувати, що найближчим часом наші кореспонденти з’являться в Європі, Відні, Брюсселі тощо”, – сказав генпродюсер каналу Василь Голованов.

У сюжеті також йдеться про те, що Андрій Портнов володітиме акціями каналу впродовж трьох наступних років.

Нагадаємо, в липні цього року телеканал NewsOne змінив структуру власності. Замість народного депутата Євгена Мураєва власником ТОВ “Новини 24 години” (юридична особа каналу) стало швейцарське акціонерне товариство MW Investment AG, а кінцевим бенефіціарним власником у реєстрі зазначений Володимир Мураєв – батько Євгена Мураєва.

Liked the article?
Help us be even more cool!