ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поплавський оголосив, що йде з посади ректора КНУКіМ

10.04.2023, 14:34
Фото – фб-сторінка Михайла Поплавського
Фото – фб-сторінка Михайла Поплавського

Ректор Київського національного університету культури і мистецтва Михайло Поплавський оголосив, що йде з посади.

Про це він повідомив Instagram 9 квітня, напередодні ювілейної дати – 30 років, як він очолив виш.

За словами Поплавського, він хоче передати повноваження молодому наступнику, а сам готовий бути головою вченої ради й допомагати.

"21 квітня – 30 років, як я очолюю легендарний Університет культури! Головне для кожного артиста – своєчасно піти зі сцени під оплески! Я хочу передати повноваження молодому ректору і бути головою Вченої ради, допомагати", – написав Поплавський.

"Завжди має бути межа і почуття міри. Університет майбутнього – це моя мрія, яку ми реалізовуємо разом з командою. Я бажаю кожному пройти свій український шлях. Власним прикладом доводжу, що в житті немає нічого неможливого!" – додав Михайло Поплавський.

Як повідомляв ІМІ у своєму дослідженні "Накручування аудиторії та ідеальне життя. Аналіз "мільйонників" українського інстаграму" в листопаді 2021 року, акаунт Поплавського посідав сьоме місце за популярністю в українському сегменті інстаграму. Показники підписників ректора зростали дуже швидко. Лише за місяць кількість підписників зросла на 1 млн. Одна з причин цього – Поплавський не лише експлуатував студентів для виготовлення контенту та залучав студенток до знімання в сексистських відео для тіктоку, а й змушував залайкувати його інсту. У медіа також траплялися матеріали зі скрінами та документами, де адміністрація університету змушувала студентів лайкати, підписуватися та просувати акаунт Поплавського, а якщо відмовлялися – їх очікувало покарання у вигляді відрахування з університету. З рабством у Поплавського склалося не дуже: очікувані результати дали занадто повільне нарощування аудиторії. 

Liked the article?
Help us be even more cool!