ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Понад 20 міжнародних провайдерів вимкнули російські новинні телеканали

28.02.2022, 18:48
Фото – Georgia News
Фото – Georgia News

Понад 20 міжнародних провайдерів вимкнули російські новинні телеканали. Про це повідомляє "1+1 медіа".

26 лютого провідні медіагрупи України ініціювали вимкнення російських новинних телеканалів на міжнародному ринку, надіславши відповідного відкритого листа ключовим телевізійним та OTT-провайдерам. 

За даними "1+1 медіа", на запит уже відгукнулося понад 20 локальних провайдерів з Польщі, Австралії, Словаччини, Чехії, Канади, Естонії, Литви, Латвії, Болгарії, Німеччини, а також представники міжнародних корпорацій. Вони з 26 лютого почали вимикати пропагандистські канали на супутнику, в кабельних мережах, OTT-платформах та на інших ресурсах. 

Натомість багато провайдерів на своїх частотах запустили марафон "Єдині новини" – консолідований ефір українських телеканалів, де чесно розповідається про війну та агресію РФ. 

"За ці кілька днів ми отримали шалений відгук міжнародної аудиторії. Провайдери готові йти нам на зустріч, вони розуміють усю важливість таких дій і повністю нас підтримують. Станом на сьогодні більше 20 компаній, які мають колосальну аудиторію, відмовилися від трансляції російських ТВ-каналів. З багатьма ми ще в перемовинах і впевнені, що результат буде позитивний. Війна ведеться на кількох фронтах, і ми готові наносити непоправних втрат на інформаційному", – зазначили в "1+1 медіа".

Нагадаємо, з 26 лютого канали усіх медіагруп України мовлять у форматі єдиного інформаційного ефіру "Єдині новини". Для безперебійного подання інформації медіагрупи мовлять почергово. До спільного ефіру долучаються представники ЗСУ, РНБО, ОП та інших структур, від яких залежить перебіг подій. Телеканали об’єктивно та оперативно надають вичерпну інформацію з різних регіонів країни 24/7 та готові надавати свій ТВ-сигнал провайдерам з усього світу для забезпечення мовлення та висвітлення правдивих подій.

Технічні параметри для мовлення: супутник Astra 4A, частота 12130, швидкість потоку 27500, поляризація вертикальна, FEC ¾.

Як повідомляв ІМІ, 26 лютого українські медіагрупи звернулися до міжнародних телепровайдерів з пропозицією вимкнути російські новинні канали.

Liked the article?
Help us be even more cool!