ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Померла журналістка "Ліги" Ірина Морозова

22.11.2020, 12:56
Фото – фейсбук Ірини Морозової
Фото – фейсбук Ірини Морозової

Пішла з життя журналістка “Ліга.Новини” Ірина Морозова. Про це повідомив у Facebook очільник суспільно-політичної редакції “Ліги” Петро Шуклінов, повідомляє “Детектор медіа”.

“Не стало журналістки “Ліги” Ірини Морозової. Нашого друга, нашого любого друга, професіонала. Вона переїхала з Донбасу. Не бачила себе в новій місцевій реальності. Не могла навіть уявити свого життя без України. І боролася. Боролася, як могла – тихо, непомітно для багатьох. Вона дуже хотіла повернути свій дім. Вона переживала за кожного переселенця. За кожного читача. За кожну новину про людські трагедії. Пропускала через себе. І одного разу її серце таки не витримало більше”, – написав він.

Ірина Морозова багато писала про війну, переселенців, пункти пропуску, була авторкою майже всіх текстів та новин “Ліги” про ситуацію на окупованій частині Донбасу.

“Вона розповіла про Донбас сотням тисяч людей. А іноді писала новини, які читали 100 чоловік. Ми сперечалися: Іро, ну подивися – практично ніхто не прочитав ось цю новину! Але вона перла, як танк: це ж люди, це важливо, важливіше всього. І ти уступаєш. Тому що вона має рацію. Вона була людиною, яка повертала на землю, повертала людяність світу KPI і інтересів аудиторії. І при цьому завжди виконувала всі завдання. Завжди в лідерах. Кожен місяць”, – розповів Шуклінов.

В Ірини Морозової залишилися чоловік та дві дочки.

Liked the article?
Help us be even more cool!