ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Померла видавчиня Vogue UA Олена Чернова

13.01.2022, 10:13
Фото – Медіа Група Україна
Фото – Медіа Група Україна

Через хворобу 12 січня померла видавчиня Vogue UA Олена Чернова.

Про це повідомляє “Медіа Група Україна”.

“Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Олени Чернової. Вона була дивовижною, глибокою, мудрою людиною та видатним професіоналом. Олена зробила дуже багато знакових для української медіаіндустрії проєктів, і найважливішим та улюбленим для неї був, без сумніву, Vogue UA. Олена Чернова створила та наповнила своєю творчою енергією цей проєкт, і ми їй щиро вдячні за все”, – сказав СЕО “Медіа Група Україна” Євгеній Бондаренко.

Головний редактор Vogue UA Пилип Власов зазначив, що Чернова була для команди “винятковим наставником та другом”.

“Вона не знала жодних перешкод на шляху до успіху, була відкрита до найнеймовірніших ідей та проєктів, була здатна надихнути на, здавалося б, недосяжне. Завдяки її грамотному менеджменту українське видання Vogue стало одним з найяскравіших і прогресивних у міжнародній сім'ї Vogue”, – сказав Власов.

Олена Чернова працювала в медіабізнесі з 1994 року та створила багато знакових проєктів в українській медіасфері. Із 2000 до 2002 року вона обіймала посаду головного редактора журналу “Наталі”. У 2002 році разом з Володимиром Чеповим Олена організувала видавництво “Караван Медіа”. У 2008 році стала керівником групи глянцевих журналів в “Українському Медіа Холдингу”. З 2012 року і до сьогодні обіймала посаду видавця Vogue UA, повідомляє Ukrainian Fashion Week.

Liked the article?
Help us be even more cool!