ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Померла телеведуча та акторка Руслана Писанка

19.07.2022, 10:33
Фото – Instagram / pisankaruslana
Фото – Instagram / pisankaruslana

Телеведуча та акторка Руслана Писанка померла 19 липня внаслідок важкої хвороби. Про це сьогодні зранку в ефірі “Сніданку з 1+1” повідомили ведучі ток-шоу.

“Цієї ночі не стало Руслани Писанки – телеведучої, актриси, нашої колеги ведучої шоу “Твій день” на каналі”, – сказав в ефірі ведучий Руслан Сенічкін.

Як повідомив ТСН, велика війна змусила Руслану Писанко поїхати до Німеччини. 

“Там лікарі в Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за всіма подіями, допомагала, сміялась у трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала”, – йдеться в повідомленні.

Руслана Писанка (Писанко) – українська акторка та телеведуча. Народилася 17 листопада 1965 року в Києві.

1995 року закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю “режисер телебачення”.

Брала участь у телепроєкті “Жіночий клуб”. Вела прогноз погоди разом з Олексієм Дівєєвим-Церковним, після цього стала знаменитою. Учасниця проєктів “Танці зі зірками”, “Службовий романс”, “Зірка+Зірка”, “Зважені та щасливі”, “Погода від Руслани Писанки, “Твій День”.

Знімалася в кіно в Україні, Росії, а також у Польщі та Нідерландах. Лауреат Державної премії України ім. Довженка за акторську роботу у фільмі “Москаль-чарівник”, нагороджена Орденом Святого Володимира.

Liked the article?
Help us be even more cool!