ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В ОБСЄ закликали владу не залишити напад на Комарова непокараним

07.05.2019, 10:04
Арлем Дезір, фото - AFP

Представник ОБСЄ зі свободи ЗМІ Арлем Дезір закликав провести ефективне розслідування нападу на журналіста Вадима Комарова. Про це йдеться в його заяві, розміщеній на сайті ОБСЄ, повідомляє Укрінформ.

“Я засуджую цей дуже жорстокий напад на журналіста Вадима Комарова в Черкасах, унаслідок якого він потрапив у кому й ледь вижив. Це була спроба вбивства місцевого журналіста, який розслідував корупційні схеми. Цей спланований напад особливо тривожний і не може залишитися непокараним. Розслідування негайно розпочалося, і я закликаю владу ефективно довести його до кінця”, – заявив Дезір.

Як повідомляв ІМІ, 4 травня в Черкасах побили місцевого журналіста і відеоблогера Вадима Комарова. З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілого доставлено до лікарні. Журналіст у важкому стані перебуває в реанімації.

Поліція спочатку відкрила за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Згодом слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (“Замах на умисне вбивство”).

Liked the article?
Help us be even more cool!