ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полтавський "Останній Бастіон" повідомив, що їхньому оператору пошкодили авто

01.11.2021, 15:29
Фото - "Останній Бастіон"
Фото - "Останній Бастіон"

Полтавське інтернет-видання “Останній Бастіон” повідомило, що невідомі пошкодили автомобіль оператора видання Георгія Стефановича. Подію редакція пов'язує із журналістською діяльністю. 

Про це повідомляється на сайті “Останнього Бастіону”.

За даними видання, троє невідомих пошкодили авто ввечері 28 жовтня.

“Редакція пов’язує цю подію з журналістською діяльністю постраждалого. Зокрема, з нещодавніми розслідуваннями порушень із боку керівництва Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського (ПОІППО). Оператор приймав участь у підготовці матеріалів з приводу вірогідної незаконної діяльності директора ПОІППО Віталія Зелюка та стосовно Полтавського державного аграрного університету”, – пише редакція.

Як повідомили регіональній представниці ІМІ в Нацполіції Полтавської області, на місце події представники редакції викликали патрульних, а також в поліцію про випадок повідомив головний редактор видання Геннадій Сікалов. 

Але заяви про пошкоджене авто до поліції не надходило, повідомили представниці ІМІ речник ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв та речниця патрульної поліції Полтави Наталія Костильова.

Натомість, повідомила Наталія Костильова, заяву до поліції написав журналіст Ігор Лядський щодо перешкоджання з боку керівництва ПОІППО. За словами речниці патрульної поліції, заява від журналіста надійшла 28 жовтня. 

Ігор Лядський у коментарі представниці ІМІ повідомив, що дійсно подавав заяву про перешкоджання журналістської діяльності, коли готував матеріал про інститут післядипломної педагогічної освіти.

“Заявник повідомив, що 26 жовтня близько 9.30 керівництво інституту післядипломної освіти імені Остроградського перешкоджали здійсненню журналістського розслідування. Не пустили до інституту, почали висувати вимоги щодо наявності ковід-сертифікату. Прибувши на місце події, було встановлено обставини, після чого викликали слідчо-оперативну групу, вони займаються встановленням обставин випадку”, – сказала Наталія Костильова. 

Представниця ІМІ намагалася з’ясувати у оператора "Останнього Бастіону" Георгія Стефановича, які саме пошкодження має його авто. Але оператор не відповів, натомість попросив представницю ІМІ надати документи, які засвідчують діяльність в організації.

Liked the article?
Help us be even more cool!