ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Полтавська хвиля" повідомила, що Facebook заблокував їхній рекламний акаунт

10.02.2023, 16:00
Фото – mediakritika.by
Фото – mediakritika.by

Редакція онлайн-медіа "Полтавська хвиля" повідомляє, що Facebook заблокував їхній рекламний акаунт. Про це повідомив головний редактор "Полтавської хвилі" Віталій Улибін на своїй фейсбук-сторінці та в коментарі представниці ІМІ в Полтавській області.

"Спочатку нам виставили попередження про нібито мову ворожнечі за історичну статтю про День Соборності в Полтаві. За цей матеріал нас кинули в тіньовий бан і залишили фактично без органічного охоплення сторінки, яке в нас сягало трьох мільйонів щотижня. А за кілька днів надійшло сповіщення, що ми не можемо розміщувати рекламу, і заблокували рекламний обліковий запис компанії", – розповів ІМІ Улибін. 

Він додав, що фактично на сьогодні сторінка видання хоча й функціонує, але просто "мертва".

"Зверталися до служби підтримки, але відповіді, як і зазвичай, немає. Зрозуміти, чи відбулося блокування просто через алгоритми фейсбуку, чи тому, що боти накидали нам страйків, ми наразі не можемо. Але факт залишається фактом: фейсбук продовжує обмежувати український контент, особливо той, що стосується війни й документування воєнних злочинів", – сказав головред.

Як повідомляв ІМІ, онлайн-медіа Полтавської області постійно зазнають DDoS-атак, а їхні сторінки блокують у соцмережах. У грудні 2020 року Facebook заблокував статтю "Полтавської хвилі" про українського захисника, який коригує артилерію.

Liked the article?
Help us be even more cool!