ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Політик Євген Червоненко програв суд членам Незалежної медійної ради

11.03.2020, 16:44
Фото – network
Фото – network

11 березня Шевченківський районний суд міста Києва залишив без задоволення позов політика Євгена Червоненка проти ексголови Незалежної медійної ради (НМР) Наталії Лигачової, екссекретаря НМР Ігоря Розкладая та Центру демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ). 

Про це повідомляється на сайті ЦЕДЕМ.

11 липня 2019 року, Шевченківський районний суд міста Києва, розглянувши справу за позовом Андрія Лесика, повністю відмовив у задоволенні позовних вимог.

Як повідомляв ІМІ, у лютому 2019 року політики Андрій Лесик і Євген Червоненко, які є активними учасниками ефірів телеканалу NewsOne, подали до суду на членів Незалежної медійної ради, яка знайшла в їхніх висловлюваннях мову ворожнечі та російську пропаганду.

Позовники подали до суду на членів НМР позови про захист честі й гідності та спростування інформації, поширеної у висновку ради. 

10 грудня 2018 року Незалежна медійна рада дійшла висновку, що низка передач в ефірі телеканалу NewsOne протягом серпня-жовтня 2018 року транслювала мову ворожнечі та вислови, що виправдовували державу-агресора, а також порушувала журналістські стандарти. Серед них – програми за участю Андрія Лесика і Євгена Червоненка та їхні вислови.

Liked the article?
Help us be even more cool!