ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція вилучила у Віктора Павліка подаровану дружині спецперепустку (доповнено)

17.05.2023, 10:37
Фото – РБК-Україна
Фото – РБК-Україна

Поліція вилучила в співака Віктора Павліка подаровану дружині спецперепустку на проїзд у комендантську годину, якою він хизувався в соцмережах.

“Ні обіцянок, ні пробачень. Все сталося само собою. Поліція вилучила спецперепустку в співака Віктора Павліка, який до цього хизувався нею в соцмережах. Також поліцейські нагадали про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення в період воєнного стану”, – повідомило 17 травня у твіттері Міністерство внутрішніх справ України.

Нацполіція Києва повідомила, що під час моніторингу інтернету та засобів масової інформації виявила відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину.

За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції.

Фото Нацполіція

Раніше дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова опублікувала відео поїздки закритим Південним мостом, і все це завдяки спецперепустці. Співак похвалився спецперепусткою, яка дала йому право їхати мостом, і заявив, що ця перепустка – спеціальний подарунок для дружини. Відео Репяхова розмістила на своїй Instagram-сторінці, але після хвилі гніву свою сторінку вона закрила. Проте відео швидко розлетілося соціальними мережами, повідомляє РБК-Україна.

Рух Південним мостом був закритий ще минулого року через повномасштабне вторгнення Росії. Пересування цим мостом дозволено лише спецтранспорту, громадському та транзитному вантажному, а також для тих водіїв, які отримали спецперепустку від Київської міської адміністрації.

Доповнено об 11:52. У коментарях до різних дописів, де згадували Павліка, співак написав своє пояснення ситуації. Він зазначив, що шкодує з приводу того, що сталося.

“У дійсності це просто перепустка на комендантський час, бо я дуже часто приїжджаю дуже пізно з благодійних виступів в підтримку Збройних сил, то мені такий документ просто необхідний на комендантський час. Ну а зрозуміло, що все вийшло, як людям цього хочеться. Це мій документ, а не дружини, а подарунок вона мала на увазі сама поїздка через міст, а не документ”, — написав артист, повідомляє Громадське.

Liked the article?
Help us be even more cool!