ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція встановила особу, через яку під Харківською ОДА постраждали журналісти

10.02.2020, 13:03
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Поліція встановила особу чоловіка, який під час акції розпилив газ біля стін Харківської облдержадміністрації, унаслідок чого до медиків звернулися кілька громадян. Про це повідомляється на сайті Нацполіції Харківської області.

Правопорушником виявився 24-річний житель міста Харкова. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Поліція нагадала, що 27 січня біля державної установи відбулися збори громадян. Під час заходу сталася штовханина, яка була локалізована силами поліції. Під час акції невідома особа розпилила сльозогінний газ, унаслідок чого по медичну допомогу звернулося кілька громадян, зокрема 44-річний заступник командира полку поліції особливого призначення.  

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу") Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, згідно із санкцією статті, передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв ІМІ, 27 січня в Харкові під час сутичок біля обласної держадміністрації внаслідок розпилення газу постраждали журналістка СТБ Марія Малевська та оператор телеканалу Олександр Бринза.

Liked the article?
Help us be even more cool!