ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом підриву російськими військами телевежі у Херсоні

28.11.2022, 10:35
Підірвана військовими РФ херсонська телевежа лежить на землі у парку "Херсонська фортеця", 12 листопада 2022 р. Фото з телеграму Медіапоатформи "Вгору"
Підірвана військовими РФ херсонська телевежа лежить на землі у парку "Херсонська фортеця", 12 листопада 2022 р. Фото з телеграму Медіапоатформи "Вгору"

Поліція Херсона відкрила кримінальне провадження за фактом підриву російськими військовими телевізійної вежі. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

За даними поліції, під час відступу російські військові підірвали телевежу, яка знаходилася по вулиці Перекопська. Російські військові заклали сім вибухових зарядів біля основи телевежі, п'ять з яких вибухнули. Спеціалісти вибухотехнічної служби оглянули місце, вилучили ще близько 50 кг тротилу та 90 м детонуючого кабелю.

Також на вказаній території була зафіксована присутність російських військ. Про це свідчать вилучені документи з позивними солдатів, графіки їх чергувань та інші речові докази.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.438 “Порушення законів та звичаїв війни” Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ІМІ, російські окупанти під час відступу з Херсона на лівий берег Дніпра підірвали телевізійну вежу.

Liked the article?
Help us be even more cool!