ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція розслідує напад на знімальну групу АТН

15.07.2020, 10:00
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на знімальну групу харківської телекомпанії "АТН", яке сталося близько 11:00. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Журналісти написали заяву про те, що чоловік нецензурно висловлювався на їхню адресу й погрожував фізичною розправою. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України", – повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Інцидент стався, коли журналіст і оператор приїхали знімати сюжет про жінку, яка задушила свого 10-річного сина й наклала на себе руки. З будинку вийшов чоловік, який нецензурно лаявся і ображав знімальну групу, відібрав у оператора штатив від камери, кинувся на припаркований поруч автомобіль і відірвав дверні ручки. Потім той самий чоловік із групою невідомих почав кидати в знімальну групу каміння.

За цим інцидентом поліція відкрила ще одне кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ("Крадіжка") Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що нападник був родичем загиблої.

Як повідомляв ІМІ, 14 липня під час знімання сюжету про самогубство харків’янки, що задушила 10-річного сина, на знімальну групу телеканалу "АТН" напав чоловік.

Liked the article?
Help us be even more cool!