ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Нової Каховки склала протокол про недопуск журналіста до міської ради

06.08.2020, 12:04
Фото - фейсбук Олега Батурина
Фото - фейсбук Олега Батурина

Чиновники Новокаховської міської ради намагалися не пропустити журналіста Олега Батуріна на спільне засідання депутатських комісій 6 серпня. Про це він написав у Facebook та розповів про деталі представнику ІМІ у Херсонській області. 

За словами журналіста, заборону пройти до сесійної зали міської ради керуючий справами виконавчого комітету Василь Акуленко пояснив усним розпорядженням секретаря міської ради Олександра Лук’яненка.

“Пояснював Акуленко свою позицію існуванням рішення міської ради про проведення закритих сесій на час карантину. Але, це була не сесія, а засідання комісій. Тому я викликав поліцію”, - розповів Батурін представнику ІМІ.

Поліції чиновники сказали, що звісно журналіст пройти може, але Батурін, начебто не показав посвідчення.

“Це брехня, адже я представився, показав всім присутнім в коридорі посвідчення та пояснив, що маю право пройти”, - розповів Олег.

Після прибуття поліції чиновники та керівник муніципальної охорони погодилися, що журналіста пропустити потрібно, але Олег Батурін наголосив на необхідності зафіксувати факт перешкоджання протоколом.

Поліція склала протокол та проводитиме перевірку. 

Нагадаємо, 18 березня Новокаховська міська рада прийняла рішення про проведення сесійних засідань у закритому режимі, посилаючись на карантин.

Liked the article?
Help us be even more cool!