ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція не пускає журналістів до суду Києва, де обирають запобіжний захід лідеру ОУН

24.10.2017, 12:16
Фото - twitter.com/radiosvoboda

Поліція не пропускає журналістів до приміщення Святошинського районного суду Києва, де обирають запобіжний захід лідеру добровольчого руху ОУН Миколі Коханівському. Під судом перебувають близько 20 журналістів, які намагаються потрапити на засідання, повідомляє УНІАН.

Правоохоронці пояснюють, що в судовій залі не вистачає місця. За словами поліцейських, необхідно чекати окремого розпорядження, при цьому вони не можуть пояснити, хто саме має дати це розпорядження.

Також, зазначає видання, правоохоронці не можуть пояснити, чому раніше пропустили частину представників ЗМІ, а інших - ні. Безпосередньо на вході до суду перебувають 10 поліцейських. По обидва боки від входу стоять ще близько 60 нацгвардійців. Прихильники Коханівського заявляють, що йому розбили голову і що він перебуває в судовій залі з розбитою головою.

Як повідомляв ІМІ, 24 жовтня спецпризначенці у Святошинському райсуді Києва затримали кореспондента УНІАН Сергія Лефтера, вдаривши кілька разів.

24 жовтня представники поліції особливого призначення побили журналіста Громадського Дмитра Реплянчука у Святошинському суді Києва і розтрощили йому камеру.

24 жовтня поліція затримала журналіста видання “Страна.ua” Кирила Малишева, який вів репортаж з зали суду. Малишев показував своє журналістське посвідчення, але бійці його просто вибили з рук.

Liked the article?
Help us be even more cool!