ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Київщини затримала юнаків, які робили підпали на залізниці на замовлення аноніма з Telegram

Поліція Київщини повідомила про підозру чотирьом юнакам у підпалах на залізниці на замовлення невідомого через Telegram. Про це повідомило Головне управління Нацполіції в Київській області.

За даними поліції, четверо хлопців за грошову винагороду облили легкозаймистою рідиною та підпалили комплекс автоматичних пристроїв, які відповідають за роботу світлофора на залізничних коліях. 

Підпал релейної шафи сигнальної установки, що порушив роботу транспорту, стався на перегоні Баришівка – Бориспіль, про що поліції повідомив диспетчер Дарницької дистанції сигналізації та зв'язку.

Як зʼясували поліцейські, підозрювані вчинили на залізничному перегоні чотири аналогічні підпали, внаслідок чого завдали матеріальних збитків Укрзалізниці, сума яких встановлюється. 

Затриманими є троє жителів Борисполя, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Також до вчинення правопорушень причетний їхній 19-річний товариш, зазначила поліція.

Фото Нацполіція

Чотирьом фігурантам повідомили про підозру за фактом умисного знищення чужого майна шляхом підпалу за попередньою змовою групою осіб та пошкодження шляхів сполучення та транспортних засобів (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 277 ККУ). Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють замовників цього злочину, зазначила поліція.

Фото Нацполіція

Liked the article?
Help us be even more cool!