ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Буковини перевіряє факт перешкоджання журналістці "Чернівці.Онлайн"

31.03.2020, 11:19
Фото – protocol.ua
Фото – protocol.ua

Поліція Чернівецької області проводить перевірку за фактом перешкоджання журналістці видання "Чернівці.Онлайн" Галині Єреміці.

Як повідомляється на сайті Нацполіції в Чернівецькій області, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України. 

Журналістка звернулася до Сторожинецького відділу поліції і повідомила, що невідомі особи забороняють входити до собору в селі Снячів та проводити відеознімання, чим перешкоджають її професійній діяльності.

На місце події одразу виїхали співробітники поліції, опитали свідків та очевидців події.

"Заявниця розповіла, що в приміщенні культової споруди проводиться богослужіння з порушенням вимог карантинних заходів. Також вона додала, що двоє невідомих чоловіків не впустили її до собору та вигнали за межі його території",  – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 30 березня в селі Снячів Чернівецької області двоє парафіян Свято-Духівської церкви УПЦ МП перешкоджали журналістці видання "Чернівці.Онлайн" Галині Єреміці, яка перевіряла церкви на дотримання умов карантину.

Liked the article?
Help us be even more cool!