ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом стеження за одеською журналісткою

11.02.2019, 12:51

Одеська поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 182 ("Порушення недоторканності приватного життя") за фактом стеження за журналісткою з Одеси Катериною Маденс. Про це “Детектору медіа” повідомила речниця ГУ Нацполіції в Одеській області Любов Гордієвська.

За її словами, провадження було відкрито за день до звернення журналістки.

“Був моніторинг інформації у ЗМІ і зареєстрували кримінальне провадження за ч. 1 ст. 182 ("Порушення недоторканності приватного життя") ККУ. Після того як вона звернулася з відповідною заявою, фактично виклавши той самий факт, який був на її сторінці у Facebook і у ЗМІ, її заява була поєднана до цього кримінального провадження, яке було відкрито", – сказала вона.

У себе на Facebook журналістка написала, що 7 лютого подала заяву до поліції через стеження за нею з боку невідомих осіб.

Як повідомляв ІМІ, 5 лютого в Одесі журналістка-розслідувачка Катерина Маденс повідомила, що за нею вже протягом місяця стежать невідомі. Вона пов’язує це переслідування зі своєю журналістською діяльністю, оскільки останні кілька років розслідує корупційні схеми в Одеській міській раді.

Liked the article?
Help us be even more cool!