ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеська журналістка-розслідувачка заявила про стеження за нею

07.02.2019, 10:10
Фото - Фейсбук Катерини Маденс

В Одесі журналістка-розслідувачка Катерина Маденс повідомила, що за нею вже протягом місяця стежать невідомі. Про це вона повідомила 5 лютого на своїй сторінці у Фейсбуку.

За словами Катерини Маденс, протягом місяця кожен ранок і вечір біля під’їзду її будинку її зустрічають чоловіки в капелюхах, які спостерігають за нею.

“Це відбувається абсолютно кожен день. Вранці і ввечері. Абсолютно кожен день. Одного дня, вранці, мене взагалі чекав чоловік у балаклаві. Довелося почекати, поки хтось із сусідів не вийде на роботу, бо мого чоловіка не було вдома. З того дня я перестала виходити з будинку без його супроводу”, - написала Катерина Маденс.

Представнику ІМІ в Одеській області журналістка повідомила, що пов’язує це переслідування зі своєю журналістською діяльністю, оскільки останні кілька років розслідує корупційні схеми в Одеській міській раді.

Наразі журналістка разом із правозахисниками готує заяву до правоохоронних органів. Як зазначає представник ІМІ, після публічного розголосу про факт стеження невідомі особи перестали з’являтися біля будинку журналістки.

Liked the article?
Help us be even more cool!