ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу щодо перешкоджання журналістці "М-студіо"

30.01.2019, 16:12

За фактом перешкоджання журналістам у селищі Воловець (Закарпатська область) Воловецький ВП ГУНП відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.171 Кримінального кодексу України (Перешкоджання журналістській діяльності). Про це повідомляється на сайті Національної поліції в Закарпатській області.

Згідно з повідомленням, 30 січня, близько 12:00 години у Воловецьке відділення поліції звернулася із заявою журналістка одного з місцевих телеканалів.

“Заявниця повідомила про те, що під час виконання нею редакційного завдання з висвітлення громадських слухань у Воловецькій селищній раді, невідомий чоловік перешкоджав їй у журналістській роботі. Зокрема, нецензурно ображав її, погрожував фізичною розправою, а далі ще й вибив з рук журналістки мобільний телефон, яким вона проводила відеозйомку події. Внаслідок чого техніка упала на землю й зазнала технічних пошкоджень”, - йдеться у повідомленні.

Наразі на місці події працюють поліцейські з метою документування даної події.

Як повідомляв ІМІ, 30 січня на Закарпатті в селищі Воловець невідомий чоловік намагався завадити роботі журналістки телеканалу “М-студіо” Світлані Комлевій. Інцидент стався 30 січня під час громадських слухань щодо будівництва вітрових електростанцій на Боржавських полонинах.  

Liked the article?
Help us be even more cool!