ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Закарпатті невідомий перешкоджав журналістці "М-студіо" (оновлено)

30.01.2019, 14:01
Фото - скріншот з відео "М-студіо"

На Закарпатті в селищі Воловець невідомий чоловік намагався завадити роботі журналістки телеканалу “М-студіо” Світлані Комлевій. Інцидент стався 30 січня під час громадських слухань щодо будівництва вітрових електростанцій на Боржавських полонинах.

Про це “М-студіо” повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку та підтвердив інформацію представнику ІМІ в області.

На оприлюдненому телеканалом відео невідомий чоловік спочатку показує в об’єктив нецензурні жести, а потім вибиває його з рук.

Як розповіла ІМІ представниця телеканалу Вікторія Росул, журналістка висвітлювала процес громадських слухань. У той момент вона знімала на телефон, оскільки оператор проводив зйомку в іншому місці.

Після того як невідомий чоловік вибив телефон, втрутилася поліція, відтак інцидент не мав продовження.

Згодом поліцейські прийняли від журналістки заяву щодо інциденту. Далі знімальна група продовжила свою роботу.

Як повідомили представнику ІМІ у відділі комунікацій Нацполіції Закарпатської області, до поліції надійшло повідомлення від журналістки, що у селищі Воловець місцевий житель ображав її та словесно погрожував.

Як повідомила поліції журналістка, коли вона почала знімати місцевого жителя на мобільний телефон, він вибив його з рук. Телефон упав і пошкодив скло.

Дана подія зареєстрована у журналі обліку. На місці працює поліція, яка опитує очевидців, заявницю та встановлює учасників даного інциденту.

Після того, як буде вивчено усі обставини, зазначили в поліції, тоді буде надано правову кваліфікацію і буде прийнято рішення про внесення або невнесення до ЄРДР.

Liked the article?
Help us be even more cool!