ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу через погрози вбивством волинській журналістці

10.05.2019, 12:12

Слідчі Нововолинського відділення поліції Нацполіції у Волинській області розпочали кримінальне провадження через погрози вбивством журналістці інтернет-видання “Радар” Наталії Камишниковій.

Про це представниці ІМІ у Волинській області повідомив завідувач сектору комунікації Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль.

За його словами, за фактом публікації на сайті “Радар” слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченими ч. 1. ст. 129 ("Погроза вбивством") Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. Санкція статті передбачає арешт до шести місяців або обмеження волі до двох років.

У поліції вживають заходів щодо встановлення всіх причетних до цього злочину та притягнення їх до відповідальності.

Також Віктор Гомоль повідомив, що триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочате за ч. 2. ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до 10 років.

Як повідомляв ІМІ, у ніч на 1 травня невідомі намагалися підпалити будинок журналістки сайту “Радар” Наталії Камишниковій. Журналістка пов’язує це зі своїми публікаціями на сайті.

9 травня Наталія Камишникова заявила, що їй передали погрозу вбивством після нещодавньої спроби підпалити її будинок.

Liked the article?
Help us be even more cool!