ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Волині журналістці підпалили будинок

02.05.2019, 10:01

На Волині в ніч на 1 травня невідомі підпалили помешкання редакторки інтернет-видання "Радар". Журналістка стверджує, що це помста за одну із публікацій. Про це вона написала на "Радарі", повідомляє "Волинь 24".

В ніч на 1 травня від місцевої жительки надійшло повідомлення про те, що невідомі особи проникли на територію дачної ділянки, де вона мешкає, розбивши шибку у вікні будинку, розлили рідину із запахом бензину, підпалили та втекли з місця події.

"Сьогодні після першої години ночі двоє молодиків вдерлись на моє подвір’я, розбили ломакою вікно й намагалися вкинути у помешкання пластикову посудину з токсичною легкозаймистою речовиною. А тоді поставили її палати під моїми дверима. Це відбувалось у мене на очах", – пише журналістка.

Вона додає, що на місці злочину знайшла дві каністри з зеленкуватою смердючою рідиною.

"Передали в такий демонстративний спосіб привіт за котрусь із моїх публікацій", – йдеться на сайті.

Наталія розповідає, що наприкінці січня, отримавши від аноніма конкретну брутальну погрозу фізичною розправою, звернулася до поліції із заявою. Вона наполягала на внесенні свого повідомлення в Єдиний реєстр досудових розслідувань і просила розпочати кримінальне провадження, але отримала відписку про те, що погроза віртуальна, встановити особу залякувача неможливо, а тому підстав розпочинати кримінальне провадження немає.

"Написала скаргу в обласне управління. Знову відписка. Щоправда, додали: матеріали розгляне департамент кіберполіції. На тому все. Сьогодні вночі бандюки перейшли від слів до діла", – пише Камишникова.

"У хаті стоїть нестерпний сморід від токсичних випарів. Поліцейські опитали мене і поїхали. Пожежу я загасила самотужки ще до приїзду надзвичайників", – додає журналістка.

За словами Наталії, поліцейський зі слідчо-оперативної групи, яка прибула на виклик, категорично заборонив їй розповідати про кримінальну подію.

"Типу таємниця слідства, відповідальність за розголошення. Пояснила йому, що Конституція дозволяє мені інформувати громадськість. До того ж ідеться про реальну загрозу для мого життя і здоров’я. І про бездіяльність поліції упродовж трьох останніх місяців, відколи я звернулася туди з заявою про погрози", – йдеться на сайті.

Liked the article?
Help us be even more cool!