ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Буковини закрила справу про перешкоджання журналістці з боку вірян

06.05.2019, 10:00

Поліція закрила провадження щодо перешкоджання журналістці видання “Чернівці онлайн” Галині Єреміці з боку представників УПЦ МП під час зборів вірян у с. Васловівці Чернівецької області.

Про це журналістка повідомила представниці ІМІ в Чернівецькій області.

Представники поліції під час огляду наданих Галиною Єреміцею відеофайлів та допиту свідків не виявили реальних дій з боку сторонніх осіб, спрямованих на перешкоджання її журналістській діяльності.

Враховуючи результати проведеного досудового розслідування, слідчий закрив кримінальне провадження у зв’язку з відсутністю складу кримінального правопорушення.

“Кримінальне провадження за моєю заявою про перешкоджання моїй професійній журналістській діяльності закрите ще 29 березня, а я про це дізналася лише вчора! І лише тому, що приїхала особисто до Заставнівського відділення поліції отримати інформацію”, – зазначила Галина Єреміца.

Наразі журналістка збирається оскаржити постанову, якщо встигне в межах процесуальних строків.

Як повідомляв ІМІ, 27 січня в селі Васловівці Чернівецької області під час проведення зборів щодо переходу від Московського патріархату до ПЦУ віряни російської церкви перешкоджали зйомці місцевих журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!