ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Платформа Reddit уклала угоду з Google про ліцензування ШІ

Соціальна медіаплатформа Reddit уклала угоду з Google, щоб зробити свій вміст доступним для навчання моделям штучного інтелекту гіганта пошукових систем.

Про це пише "Економічна правда" з посиланням на Reuters.

За даними одного з джерел агенції, контракт із Google, що належить Alphabet, коштує близько 60 мільйонів доларів на рік.

Ця угода підкреслює, що Reddit, який готується до гучного запуску фондового ринку, прагне отримати нові доходи в умовах жорсткої конкуренції за рекламні долари з боку таких платформ, як TikTok і Meta Platform.

Bloomberg раніше повідомляв про угоду Reddit щодо контенту, не називаючи покупця.

Минулого року Reddit заявив, що стягуватиме з компаній плату за доступ до свого інтерфейсу прикладного програмування (API) – засобу, за допомогою якого він поширює свій контент. Угода з Google є першою угодою з великою компанією зі штучного інтелекту.

Компанія Reddit, що базується в Сан-Франциско, понад три роки розглядає розміщення акцій і готується цього тижня подати заявку на первинне публічне розміщення акцій, яка вперше представить її фінансові дані для потенційних інвесторів IPO.

Два джерела повідомили, що заявка може бути доступна вже в четвер.

Компанія, яка була оцінена приблизно в 10 млрд доларів під час раунду фінансування у 2021 році, прагне продати близько 10% своїх акцій у межах розміщення.

Liked the article?
Help us be even more cool!