ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Після звернення до омбудсмена директор миколаївського аеропорту надав журналістам інформацію про зарплату

18.02.2021, 15:45
Фото – lexinform.com.ua
Фото – lexinform.com.ua

Генеральний директор комунального підприємства Миколаївської обласної ради “Миколаївський міжнародний аеропорт” Федір Барна лише після звернення журналістів видання “Шиповник” до уповноваженого Верховної Ради з прав людини надав інформацію про свою зарплату.

Про це повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області.

У січні 2021 року журналісти ТОВ “7 газет” (видання “Шиповник”) звернулись із запитом до директора КП щодо надання інформації про отриману ним зарплату у 2020 році. Проте Федір Барна відмовився надавати відповідь, пояснивши це тим, що в запиті був відсутній підпис особи, яка його скерувала, хоча запит був надісланий за допомогою електронної пошти.

У зв’язку з цим видання звернулося до регіонального представника уповноваженого з прав людини Світлани Одінцової щодо порушення права на отримання інформації. 

18 лютого Федір Барна на запит “Шиповника” та на виконання звернення регіонального представника омбудсмена надав запитувану інформацію про власну заробітну плату за 2020 рік.

Як повідомляв ІМІ, у 2020 році директор КП “Миколаївський міжнародний аеропорт” Федір Барна відмовив виданню “НикВести” в наданні інформації про власну заробітну платню, пояснивши це “відсутністю законодавчого обов’язку”.

Liked the article?
Help us be even more cool!