ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під Сєвєродонецьком поранили двох репортерів Reuters, вбито водія

03.06.2022, 20:09
Фото - verite.org
Фото - verite.org

Під Сєвєродонецьком двоє репортерів міжнародної агенції новин Reuters отримали легкі поранення внаслідок потрапляння під обстріл. Їхній водій загинув. Цю інформацію підтвердив спікер від Reuters в коментарі CNN.

«Під час поїздки з метою зробити репортаж, двоє журналістів Reuters отримали легкі поранення, коли вони потрапили під вогонь по дорозі до Сєвєродонецька. Вони їхали на автомобілі, наданому підтримуваними Росією сепаратистами, за кермом якого була особа, яку призначили сепаратисти. Водій транспортного засобу загинув", - йдеться в повідомленні Reuters."Reuters висловлює глибокі співчуття сім'ї водія з приводу їхньої втрати", - сказав речник.

Речник не надав додаткових подробиць інциденту.

Згодом Reuters уточнив, що поранення отримали фотограф Олександр Єрмоченко і оператор Павло Клімов. Вони їхали в автомобілі, наданому підтримуваними Росією силами, на підконтрольній Росії ділянці дороги між Сєвєродонецьком і містом Рубіжне.

Єрмоченко та Клімов були доставлені в лікарню в Рубіжному, де їм надали першочергову допомогу, Єрмоченко з дрібним осколковим пораненням, Клімов з переломом руки.

Як повідомляє CNN, місто Сєвєродонецьк в Луганській області зазнало найсильніших обстрілів протягом останніх днів. Українські військові заявили в п'ятницю, що обстріли оборонних позицій тривають, і повідомили про російські авіаудари в цьому районі.

Liked the article?
Help us be even more cool!