ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під Києвом зник фотожурналіст Макс Левін

22.03.2022, 14:00
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

На лінії фронту під Києвом зник український фотожурналіст Макс Левін. Про це повідомив його друг, фоторепортер Маркіян Лисейко, який займається його пошуком.

За словами Лисейка, Максим Левін востаннє виходив на зв'язок 13 березня у Вишгородському районі під Києвом. На той момент він був у районі бойових дій з фотокамерою. 

Фотографувати бойові дії 13 березня журналіст поїхав на власному авто. Він залишив автівку біля села Гута Межигірська та пішов у бік села Мощун. З його телефона надійшло повідомлення об 11.23, після чого він більше не виходив на зв'язок і не з'являвся в мережі.

“Пізніше стало відомо, що в районі, де Макс мав працювати, розпочалися досить інтенсивні бойові дії, під час яких він міг дістати поранення або потрапити в полон до військовослужбовців російської федерації”, – зазначив Маркіян Лисейко.

Максим Левін народився 1981 року на Київщині. Він працює як фотокореспондент і документальний фотограф та оператор багатьох українських і міжнародних видань, співпрацював з агентствами Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, LB.ua, Hromadske. Його фото публікували такі видання, як Wall Street Journal, TIME, Break.

Маркіян Лисейко просить повідомляти йому будь-яку інформацію про Макса Левіна.

Liked the article?
Help us be even more cool!