ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під Харковом винуватець ДТП напав на журналіста: пролунав постріл

07.06.2021, 14:47
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

У селищі Пісочин Харківської області між нетверезим винуватцем аварії та журналістом, який став очевидцем ДТП та проводив знімання з місця, стався конфлікт, повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

У неділю, 6 червня, о 21:25 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Набережній у селищі Пісочин чоловік на автомобілі Toyota в’їхав у стовп.

На місці правоохоронці виявили винуватця ДТП, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та ще кількох чоловіків, серед яких був місцевий журналіст. Між водієм і представником ЗМІ стався конфлікт через те, що останній знімав на телефон відео з місця ДТП.

Зі слів журналіста, під час знімання водій та ще двоє невідомих почали його штовхати. У процесі сутички представник ЗМІ зробив один постріл угору з пристрою для відстрілу гумових куль.

Унаслідок події ніхто не постраждав.

Щодо водія легковика Toyota склали адміністративні протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень, всі обставини події з’ясовуються.

Liked the article?
Help us be even more cool!