ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час обшуку вдома в Аласанії вилучили копії документів щодо діяльності НСТУ – адвокат

30.08.2019, 13:05
Фото – фейсбук Зураба Аласанії

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили обшук у помешканні голови правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураба Аласанії та вилучили копії документів, що стосуються діяльності ПАТ “НСТУ”.

Про це Громадському радіо повідомив адвокат Аласанії Андрій Гук.

“Ухвала суду, за якою проводили обшук, досить широка. Складається враження, що слідство не знає, що шукає, тому перевіряє все підряд”, – сказав Гук.

Сам Зураб Аласанія у Facebook повідомив, що обшуки відбулися спокійно.

“Поводилися дуже ввічливо і спокійно, двері не ламали, хату не перевертали. Забрали якісь старі копії якихось старих робочих документів, а також матеріали конференції Ради Європи по стратегічному розвитку Суспільного”, – написав Аласанія.

Також він додав, що документи вилучаються також і на самому НСТУ. І запит також стосується всього руху фінансів.

“Чи є думки про політичні корені, пов‘язані зі свободою слова? І чи не пов’язано це з позовом пана Богдана до програми Схеми і до НСТУ? Не знаю; мені поки здається, ДБР демонструє м‘язи і “ставить себе на районі”, показує новій владі, що в строю правоохоронців вони теж помітні”, - написав Аласанія.

Як повідомляв ІМІ, 30 серпня Державне бюро розслідувань у супроводі співробітників Служби безпеки України проводить обшуки в Національній суспільній телерадіокомпанії України та вдома в кількох її співробітників.

Державне бюро розслідувань повідомило, проводить слідчі дії в приміщенні ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” в межах досудового розслідування кримінального провадження щодо можливих протиправних дій службових осіб ПАТ “НСТУ”, а саме зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших фізичних або юридичних осіб.

Liked the article?
Help us be even more cool!