ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДБР проводить обшуки в офісі Суспільного

30.08.2019, 10:37
Фото – pravda.com.ua

Державне бюро розслідувань у супроводі співробітників Служби безпеки України проводить обшуки в Національній суспільній телерадіокомпанії України та вдома в кількох її співробітників. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на речницю СБУ Олену Гітлянську. 

Обшуки відбуваються за шістьма адресами. З посиланням на власні джерела видання повідомляє, що обшуки проходять, зокрема, вдома в голови правління НСТУ Зураба Аласанії. Аласанія наразі не відповідає на телефонні дзвінки.

Також із власних джерел виданню відомо, що раніше ДБР проводило розслідування справ про можливі розтрати коштів НСТУ її колишнім виконавчим директором Олександром Лієвим. 

Лієв сказав виданню, що йому нічого невідомо про обшуки та кримінальне провадження, яке розслідує ДБР. За його словами, є старе кримінальне провадження, відкрите за заявою одного з народних депутатів із групи “Відродження”. 

“Воно не закрите, але це повний брєд, воно висмоктане з пальця. Він скаржився, наприклад, що ми закупили техніку за завищеними цінами. Але все відбувалося за тендерами через Prozorro”, – сказав Лієв. 

Про обшуки в офісі НСТУ також повідомляє Громадське. Відповідальний за безпеку в Національній суспільній телерадіокомпанії України Володимир Проценко повідомив Громадському, що в офіс НСТУ прийшли люди, які не назвалися і не надали ухвали суду з дозволом на проведення слідчих дій. За його словами, люди прийшли в один з офісів бухгалтерії й намагаються витіснити працівників, нічого не пояснюючи.

Liked the article?
Help us be even more cool!