ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Петиція про блокування російського контенту в Україні набрала 25 тисяч голосів

08.12.2022, 10:49

Петиція про звернення до стримінгових компаній для створення механізму, який гарантує блокування російського контенту на території України набрала необхідну кількість голосів для її розгляду. 

Станом на 8 грудня петиція набрала 25099 голосів.

Нагадаємо, 27 жовтня на сайті Президента України було оприлюднено петицію з проханням звернутися до стримінгових компаній YouTube Music, Apple Music, Spotify, Deezer, Shazam для створення механізму, який гарантує блокування російського контенту на території України. 

Автор петиції Сергій Градиський просив президента заборонити споживання “будь-якого контенту росіян на всіх доступних стрімінгових сервісах на території України” та звернутися з цим проханням до стримінгових компаній.

Він зазначав, що пісні російських виконавців залишаються в топах музичних платформ, і російські артисти сплачують податки в казну Росії, яка спрямовує ці кошти в тому числі й на зброю для геноциду українського народу.

“Кожне прослуховування пісні ворога не лише спонсорує тероризм, а й популяризує культуру ворога, яку нам десятками років насаджувала росія. Кожне прослуховування пісні російського артиста зменшує шанси українських артистів бути почутими, а нових талантів – народженими”, – зазначав автор.

Liked the article?
Help us be even more cool!