ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Першим секретарем НСЖУ став голова черкаської спілки

23.05.2012, 01:20
Голова Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко призначений першим секретарем НСЖУ. Відповідне рішення прийняв пленум спілки на своєму засіданні в Києві 22 травня, повідомляє черкаське інтернет-видання “Прочерк.інфо”.
Кандидатуру Томіленка вніс на затвердження пленуму новий голова НСЖУ Олег Наливайко. Посада першого секретаря є штатною, передбачена статутом НСЖУ і є відповідником посаді заступника голови спілки.
“Після з’їзду НСЖУ, який відбувся у квітні, розпочинається масштабне реформування нашого найбільшого в країні громадського об’єднання журналістів. Радий, що колеги вважають, що мій досвід та професійний рівень є гідним тих викликів, які стоять перед НСЖУ. Наша спілка має зміцнитись організаційно та продовжувати невтомно захищати професійні права журналістів, бути осередком захисту професійних стандартів мас-медіа”, - прокоментував своє призначення Томіленко.
Відповідно до статуту НСЖУ, призначення Томіленка першим секретаря спілки не заперечує його права і надалі лишатись головою Черкаської обласної організації НСЖУ.
Довідка: Черкаську обласну організацію НСЖУ Сергій Томіленко очолює з 2006-го року. У 2011-му його переобрано на посаді голови на наступний п’ятирічний термін. Зі створення (1998р.) та до 2011-го року працював головним редактором черкаської обласної комунальної газети «Нова Доба». Є засновником та керівником інтернет-проекту “Прочерк.інфо”. Сергію Томіленку  36 років. Має почесне звання “Заслужений журналіст України”.
Liked the article?
Help us be even more cool!