ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Перестав працювати сайт Міноборони. У застосунках Приватбанку та Ощадбанку збої в роботі

15.02.2022, 18:12
Фото – unsplash.com
Фото – unsplash.com

Сайт Міністерства оборони України з невідомих причини припинив роботу. На перебої в роботі застосунків Приватбанку та Ощадбанку скаржаться їхні користувачі, повідомляє Громадське.

Зокрема, користувачі скаржаться в соцмережах на те, що не працюють їхні застосунки, на неможливість розрахуватися карткою та інші невдалі операції.

В Ощадбанку пообіцяли вже незабаром відновити роботу сервісу. “Перепрошуємо за тимчасові незручності, вже працюємо над відновленням сервісу”, – йдеться в повідомленні банку.

Деяким клієнтам Приватбанку сьогодні надходили смс-повідомлення з невідомих номерів, де зазначалося про проблеми в роботі фінансової установи. Втім, речник Приватбанку Олег Серга розповів виданню, що ця інформація неправдива, а банк працює в стандартному режимі.

Зі свого боку пресслужба Приватбанку заперечує наявність перебоїв у роботі банку та називає повідомлення про їхню наявність "дезінформаційними", повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Приватбанк реєструє звернення клієнтів щодо дезінформаційних повідомлень про перебої в роботі банку. Ця інформація неправдива і вводить в оману наших клієнтів. Приватбанк працює в стандартному режимі й ставить безпеку та донесення правдивої інформації своїм клієнтам на перше місце", – йдеться в повідомленні банку.

Кіберполіція повідомила, що встановлює причетних до смс-розсилання щодо збоїв у роботі банкоматів. Наразі співробітники кіберполіції проаналізували вміст повідомлень і встановили, що вони не становлять загрози, але є елементом інформаційної атаки й не відповідають дійсності.

Liked the article?
Help us be even more cool!