ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

BFMTV: Павла Дурова відпустили з-під варти, щоб допитати (уточнено)

Засновника Telegram Павла Дурова звільнили з-під варти, щоб допитати, повідомляє BFMTV.

За інформацією BFMTV, слідчий суддя вирішив припинити затримання Дурова для проведення первинного допиту та можливого висунення обвинувачення.

Раніше сьогодні, 28 серпня, Дурова після завершення допиту у французькій поліції доставили до суду, який мав вирішити, чи розпочати проти нього офіційне розслідування після його арешту, повідомляє Reuters.

Затримання Павла Дурова у Франції

Нагадаємо, Павла Дурова арештували в аеропорту Ле-Бурже поблизу Парижа ввечері 24 серпня. Початковий період затримання для допиту може тривати максимум до 96 годин. Після закінчення цього періоду суддя може ухвалити рішення звільнити його або висунути звинувачення та залишити під вартою.

Ордер на арешт Дурова видала служба запобігання насильству щодо неповнолітніх (OFMIN) у межах попереднього розслідування ймовірних злочинів, включно із шахрайством, торгівлею наркотиками, кіберзалякуванням, організованою злочинністю і сприянням тероризму. Дурова звинувачують у невжитті заходів щодо припинення злочинного використання його платформи.

Telegram заявив, що дотримується законів ЄС, включно із законом про цифрові послуги, – його модерація відповідає галузевим стандартам.

Liked the article?
Help us be even more cool!